Tokom ove sedmice:Astro prognoze do 22.maja za sve znakove!

Tokom ove sedmice:Astro prognoze do 22.maja za sve znakove!

15. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Dakle ostanite ono sto jeste i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Slede vam dani za iznenadjenja i nemojte odustajati od onog sto zelite. Cuda ce biti moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno, tokom ove sedmice ce doci do toga da se kolo srece okrene. Vi ste neko ko ima stav i ko tacno zna sta je ono sto zeli. Bitno je da ne odustajete od svojih zamisli. Zivot je samo jedan.

 

 STRELAC

Ljubav je sada vama na prvom mestu. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Nekome ste vazni i dragi i u to nema nimalo sumnje. Bice ovo dani za lepe promene i za lepa desavanja. Mislite o tome.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da karma postoji. Kao neko ko je cinio mnogo za druge,sada ce karma da uradi svoje. Moguce je da cete dobiti sve o cemu ste do sada mastali. Jako lep period je pred vama.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za promene. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li cete je dati, to je samo na vama, ali svakako da je mnogo toga sada moguce i da je vasa rec kljucna za dalji sled dogadjaja. Vi odlucujete o mnogo cemu.

 

 RIBE

Konacno, bice ovo dani za divna desavanja. Samo ostanite ono o cemu ste mastali. Vazno je da ostanete ono sto jeste i da nikome ne dozvolite da vam prica kako cete ziveti i koga cete voleti.

Stranice: 1 2