Sutra je mlad mesec u Biku:Ovo su promene koje donosi!

Sutra je mlad mesec u Biku:Ovo su promene koje donosi!

17. Maja 2023 0 By Dejana

 Mlad mesec ulazi u znak Bika.

 

 OVAN

Mlad mesec vama nece doneti nista posebno. Mozemo slobodno da kazemo da ovaj period vama nece biti ni po cemu drugaciji. Nemojte donositi velike odluke jer ovo bas i nije vreme za neke nove pocetke u vasem zivotu.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da moze mnogo toga da dodje na svoje. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga. Sledi vam prilika da se vase zelje ostvare. Razmislite o svemu i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama. Mlad mesec je u vasem znaku,sve je sada moguce.

 

 BLIZANCI

Vama pocev od sutra sledi jedan jako lep period. Moramo da kazemo da je moguce da ce sve doci na svoje kada ste vi u pitanju. Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije moze i da kaze da je dobio ono cemu je tezio.

 

 RAK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Moguce je da ce uticaj mladog meseca na vas znak biti veliki pre svega na polju emocija. Fokusirajte se na sebe i na ono do cega vam je stalo. Slede dani za promene.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan, iskren, da su njegove emocije prema vama iskrene. Na vama je hocete li mu dati sansu ali sada je sve moguce kada ste vi u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Konacno, dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali. Mlad mesec u znaku bika vama moze cak da donese i ljubav na prvi pogled. Iako vi bas i niste osoba koja veruje u takvu vrstu emocija.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2