Dnevni horoskop za ponedeljak,29.maj:Nekome se smesi svetla buducnost!

Dnevni horoskop za ponedeljak,29.maj:Nekome se smesi svetla buducnost!

28. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je sada u drugom planu. Vi imate potrebu da imate nekoga ali sada ste bazirani na karijeru i to je u redu. Ovaj ponedeljak moze da vam donese uspeh na polju posla. Razmislite o svojim buducim poslovnim potezima.

 

 SKORPIJA

Konacno, sreca je tu.  Vi ste neko ko ce moci da kaze da mu je pocetak ove sedmice doneo pravu srecu. Dakle posle niza suza i razocarenja vi cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da vam krene na bolje. Bice ovo ponedeljak kada cete moci da kazete da je doslo do iznenadjenja koje niste mogli da zamislite.Vazno je da znate da ste voljeni i da postoji neko ko vam je u svemu podrska.

JARAC

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. No,niste u pravu. Odani ste i verni, i voljena osoba je ista takva. Cuvajte ono sto imate, cuda ce biti moguca u danima koji su pred nama. Iznenadjenja mogu da uslede.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam je sada na prvom mestu.Ovaj ponedeljak ce vam doneti  lepe vesti.Kada se neko trudi kao vi, onda pre ili kasnije za to bude nagradjen.Mnogo ste cinili za ljubav, sada je doslo vreme da neko cini mnogo za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Odlicno se osecate. To nema veze sa tim dali ste slobodni ili ne. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu.  Vi znate jeste li spremni da nastavite tamo gde ste stali. No, svakako da je ona iskrena.

Stranice: 1 2