U naredna 72 sata neko dobija ono o cemu je mastao…..

U naredna 72 sata neko dobija ono o cemu je mastao…..

28. Maja 2023 0 By Luca

VAGA

Do kraja meseca cete morati doneti neke odluke koje ce vas kostati srece. Vasa veza je svakako losa i vreme je da se vidi cemu vas vodi. Imate li kakvo pouzdanje, i kakvu radost da priustite kako bi  bar dali malu nadu da se stanje popravlja.

 

SKORPIJA

Zaljubili ste se i sve je opet kao pre, kao nekada.Osecate da volite opet kao nekada, kada ste voleli prvi put.Od vas se ocekuje da postanete sledbenik stare ljubavi koja je u novom pokusaji dda zazivi i nadzivi sve sto je bilo.

 

STRELAC

Malo srece, malo tuge i sve je opet kao pre. Okrece se kolo srece i vama se ne da da se stabilizuje. Nikako da svoju vezu ujednacite istim ritmom, vec stalno trpite neke oscilacije. Sta ce dalje biti zavisice od vas.

 

JARAC

Kuda vas vodi nezno srce, kad mastate o jednoj vagi, a ne cinite nista da joj kazete. Svi vasi pokusaji su do vas i do vase srece, ili vase tuge. Zato ucinite sve i pridjite joj, i recite sta vam je na srcu.Nemojte da gusite osecanja.

 

VODOLIJA

Imate mnogo obaveza i nemate kada da se okrenete u pravcu necega lepsega.Mozda biste trebali da budete  mnalo opusteniji i da se ne predajete samo poalu. Pored vas zivot kljuca i dopnosi svima i ljubav i radost i bol.

 

RIBE

Uskoro cete upoznati sta ljubav donosi i sta ona odnosi. Volecete srcem, ali cete biti i zaljubljeni  toliko da cete imati svakave situacije. I ljubav ce vam podariti i srecu i tugu, i radost i bol. Vase sve, bice jedna  devica koja ce vam poceti da salje signale obozavanja.

Stranice: 1 2