U narednim danima,ovi znaci ce doziveti nesto sto ne mogu ni da naslute!

U narednim danima,ovi znaci ce doziveti nesto sto ne mogu ni da naslute!

31. Maja 2023 0 By Dejana

  Vazno je da imate na umu da slede dani za ostvarenje jedne velike zelje!

 

 OVAN

U narednim danima, vi cete biti znak kojem sledi ostvarenje jedne velike zelje. Ako sada patite zbog nekoga iz proslosti imajte na umu da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ta osoba oseca isto. Da je i njoj stalo, isto kao i vama.

Naravno, nije pametno tek tako krenuti dalje. Ma koliko da je ljubav jaka i obostrana, imajte na umu da moze da pobedi samo ukoliko oboje budete zeleli da se borite za ono do cega vam je stalo. Nikada nije krivo samo jedno. Dakle, morate oboje da se zapitate gde ste  gresili… Da ispravite svoje greske, da pristanete na kompromise, jer samo u tom slucaju mozete da kazete da je ljubav pobedila.

Sudbina ce vama u narednim danima dati jos jednu sansu i ljubav moze zasita da pobedi, ukoliko oboje pristanete na to da se menjate.

 

 

 VODOLIJA

Vi ste znak koji ce u narednim danima biti jako iznenadjen. Moramo da kazemo da ce doci do toga da vam jedna osoba iz vase blizine prizna svoje emocije. Ona vec neko vreme prema vama oseca nesto jako i snazno. Stvar je u tome sto to krije jer se plasi da cete je odbiti ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sada doslo vreme za istinu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Imajte na umu, ako ste sada slobodni, svakako da toj osobi treba da date priliku. Cak i ako ne osecate nista, cak i u slucaju da mislite da toj osobi nikada necete dati priliku u smislu emocija… Dovoljno je da joj date priliku da vam bude u blizini, iz prostog razloga sto ce ona umeti da vam vasu ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, ali imajte na umu da nije nemoguce da ce naci nacina da vas osvoji.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2