U junu:Ovan je spreman na sve,Bik shvata gde gresi, a blago Blizancima…

U junu:Ovan je spreman na sve,Bik shvata gde gresi, a blago Blizancima…

2. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. On ce u junu naci nacina da vam to dokaze na delu. Sve ostalo je zaista samo na vama. Imacete srece onoliko koliko budete imali hrabrosti. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot. Da li ce do toga doci, to je samo na vama. Sve je ovog puta moguce i u to nema nimalo sumnje.

 

STRELAC

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Posle niza suza, moci cete da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali i cuda ce biti moguca.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani za pravu srecu. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite.Kada se neko bori i trudi kao vi onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen. Mislite o tome,sledi vam mesec za iznenadjenja.

 

 VODOLIJA

Ljubomora bi mogla da vam bude veliki problem u danima koji su pred nama. Samo se posvetite sebi i uzivajte u svim onim lepim stvarima koje vas sada cekaju. Mnogo toga moze da dodje na svoje.

 

 RIBE

Odlicno se osecate. Bice ovo dani za promene i za iznenadjenja. Cuda ce biti moguca u danima koji su pred nama i bitno je da se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Sve ce doci na svoje.

Stranice: 1 2