Nedeljni horoskop od 12. do 19.juna:Vasa sudbina u zvezdama!

Nedeljni horoskop od 12. do 19.juna:Vasa sudbina u zvezdama!

9. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Morate imati na umu da je sve moguce kada ste vi u pitanju. Da vas cekaju lepi dani i da je jasno da cete doci do svog cilja brze nego sto mozete da zamislite. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam bude podrska.

 

 SKORPIJA

Vazno je da se posvetite sebi. Dugo ste mislili na druge. Dugo ste se fokusirali na druge,a vama samima kako bude. Doslo je vreme da se i to promeni. Sreca moze da bude vas verni prijatelj u danima koji dolaze. Fokusirajte se na sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Sreca vam konacno kuca na vrata i nece faliti emocija. Mislite o tome, jer je i nemoguce ovog puta moguce.

 

 JARAC

Ljubav je ono sto vam sada nedostaje. Samo nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti niti koga cete voleti. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su sada pred vama dani kada sreca kuca na vrata. Zanemarite tudja misljenja.

 

 VODOLIJA

Tokom sledece sedmice ce mnogo toga doci na svoje. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko kroji zivot. Imate prava na to da se fokusirate samo na sebe.

 

 RIBE

Ljubav je ono sto vam nedostaje ali sada nije vreme za ljubav. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Slede vam dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. I vi ste to zasluzili,bez imalo sumnje.

 

Stranice: 1 2