Vreme je da se neciji zivot promeni iz korena!Evo koji zodijak mora biti jak!

Vreme je da se neciji zivot promeni iz korena!Evo koji zodijak mora biti jak!

9. Juna 2023 0 By Dejana

 Zivot je kao igra. Nikada ne znamo sta je neciji sledeci potez, ni ko ce biti pobednik…

  BIK

Vi ste znak koji ce uskoro da shvati gde je pogresio. Krajnje je vreme da se pomirite sa tim da je doslo do toga da povredite nekoga do koga vam je stalo. U zadnje vreme se ne ponasate onako kako vam nalaze vase srce. Kao da sve sto radite, radite nekome u inat,a  to vam je velika greska.

Ako je doslo do toga da ste slomili srce voljenoj osobi onda imajte na umu da cete doziveti isti, ako ne i veci bol nego ona. Jer, vrlo uskoro ce doci do toga da saznate da ona vise nije slobodna. Da se ona umorila od toga da vas ceka, i da ceka da se vi promenite. Da shvatite koliko ona vredi. Dakle, vama sada ne ostaje nista osim da iz svega toga izadjete kao pobednik. I da ovo bude vazna zivotna lekcija nakon koje cete nauciti da cuvate srecu koja vam je data.

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani za kajanje, i nece vam biti lako. Vreme je da se uverite u to da postoji karma. Da kada cinimo nesto lose, pre ili kasnije za to budemo kaznjeni, mada je to mozda previse gruba rec.

 

  VODOLIJA

Vreme je da se okrene kolo srece. Vi ste onaj znak koji je nebrojeno mnogo puta stavljao na prvo mesto one koje voli, dok ste vi sami patili.

Sada je doslo vreme da se to promeni. Moramo zapravo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce u vas zivot usetati jedna posebna osoba. Vi ste zapravo znak koji ce moci da kaze da je upoznao svoju srodnu dusu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je vreme da pustite da vas vodi vase srce. Neka vas pokretac bude ljubav. Nema veze ako  ta osoba koja ce uci u vas zivot bude mladja ili starija od vas. Nema veze cak ni ako zivi ko zna koliko kilometara daleko… Jer, ono sto ce biti medju vama je pravo i to je jedino sto je zapravo vazno.

   Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2