SIMBOLI UPOZORENJA: RAZBIJENO OGLEDALO koje izabereš otkriva kakve ti poteškoće stižu!

SIMBOLI UPOZORENJA: RAZBIJENO OGLEDALO koje izabereš otkriva kakve ti poteškoće stižu!

10. Juna 2023 0 By Leontin Leontin

 

AKO STE IZABRALI DRUGO RAZBIJENO OGLEDALO:

Vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas jako zabrinuti. Prvo što vas očekuje jeste postupak jedne vaše drage osobe sa kojim će vas ona iznenaditi i to na veoma loš način. Nažalost, jedna osoba će učiniti nešto jako negativno i vama će biti jako teško da pređete preko toga. Vi ćete početi da razmišljate o odlasku od te osobe.

Sem toga vama će se uskoro ukazati i prilika da se vratiti na staro. Vaš bivši partner će početi da čini čuda kako bi sa vama započeo novu ljubavnu priču, ali vi ni u kojem slučaju ne trebate ukazati još jednu priliku toj osobi, jer ako to učinite, onda ćete u toj novoj vezi imati mnogo razloga za veliku tugu.

Nažalost, vama će se vrlo uskoro, i to u kratkom vremenskom roku, desiti neke stvari sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni i baš zbog toga ćete biti pod jako velikim stresom. Ono što vam stiže će vas negativno iznenaditi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI TREĆE RAZBIJENO OGLEDALO:

Vas uskoro očekuju dešavanja koja će vam stvoriti razloge kako za tugu, tako i za nervozu. Nažalost, vama uskoro dolazi tako mnogo toga lošeg kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života. Prvo vas na poslu čekaju ozbiljni problemi koji će vam veoma teško pasti, pa vas onda očekuju dešavanja na planu ljubavi zbog kojih bi se vaša veza mogla završiti.

Nažalost, vaša voljena osoba će uskoro učiniti nešto sa čim će vam bez bilo kakve dileme slomiti srce i upravo zbog toga ćete početi da razmišljate o ljubavnom kraju. Vi ćete jako teško moći da pređete preko tog postupka vaše voljene osobe.

Vama će zaista biti potreban ogroman oprez zbog onoga što vam stiže.

Stranice: 1 2