Dnevni ljubavni horoskop za 12.jun:Vreme je da se nekome desi fatalni susret!

Dnevni ljubavni horoskop za 12.jun:Vreme je da se nekome desi fatalni susret!

11. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Skorpija do koje vam je stalo oseca isto prema vama. Ono sto moramo da kazemo jeste da je sve ostalo na vama, ali treba da znate da joj jeste iskreno stalo i da ona ceka da vi ucinite prvi korak. Razmislite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vi sada ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Mnogo ste fokusirani na proslost i sve dok je tako vama sreca nece doci. Ni u kom slucaju vam nece biti lako ali ono sto moramo da kazemo jeste da tek dolaze dani za velike promene.

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Dani za radost. Vama ce ovaj ponedeljak biti jako lep. Moguce je da ce doci do toga da se uverite u necije emocije. No, mnogo toga je samo na vama.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ponasajte se u skladu sa tim. Ne treba nikome davati laznu nadu.Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani za velika desavanja.Sreca vam konacno kuca na vrata. Razmislite o tome i znajte da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanjje…

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za iznenadjenja. Neko iz vase blizine o vama mnogo misli. Izvesno je da cete saznati o kome je rec. Moze vama ovaj dan biti dan za novi pocetak i novu srecu.

Stranice: 1 2