Dnevni horoskop za 19.jun:Ponedeljak ce doneti cudo!

Dnevni horoskop za 19.jun:Ponedeljak ce doneti cudo!

18. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav, sada nije vreme za nju. Vi to iskreno zelite, da imate kraj sebe nekoga ko ce vas voleti. Ali, sacekajte, jos uvek nije pravo vreme za emocije. Treba sebi da date vremena za sve jer tek mogu da uslede cuda.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za srecu. Vi ste znak kojem ce ovaj ponedeljak doneti pravu ljubav. Konacno cete moci da kazete da vam se desio jedan poseban susret. Mozda ne ljubav na prvi pogled, ali svakako posebno poznanstvo.

 

 STRELAC

Nema potrebe da sumnjate u emocije voljene osobe. Vi ste voljeni i nema razloga da sumnjate u voljenu osobu. Iskrena je prema vama, stalo joj je, i zaista nista ne krije od vas. Mislite o tome. Iznenadjenja tek slede.

 

 JARAC

Ono sto mormao da kazemo jeste da ce vama ovaj ponedeljak biti dan za ljubav.Moguce je da cete konacno doci do svog cilja. Kada neko ume da voli, onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen ljubavlju. Vi cete tek upoznati nekog posebnog.

 

 VODOLIJA

Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Ako postoji neko koga volite, sada je pravo vreme da to i kazete. Vazno je da ne obecavate mnogo vec da uzivate u onome sto vec imate. Razmislite o tome.

 

 RIBE

Sjajno se osecate. Jedna osoba iz vase proslosti vas iskreno voli i spremna je da vam to i dokaze i pokaze na delu. Vama ce ovaj ponedeljak doneti ostvarenje jedne velike zelje i pravu srecu. Razmislite o tome.f

Stranice: 1 2