U sedmici od 19. do 26.juna:Ovan ce saznati nesto vazno, Bika cekaju promene…

U sedmici od 19. do 26.juna:Ovan ce saznati nesto vazno, Bika cekaju promene…

18. Juna 2023 0 By Dejana

VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Sada nije pravo vreme za emocije. U ovoj sedmici cete imati mnogo obaveza, ali je izvesno da cete na polju karijere biti jako uspesni. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Razmislite o tome,ali sada nemojte pocinjati nove veze.

 

 SKORPIJA

Konacno su pred vama dani kada ce sve doci na svoje. Vi cete u ovoj sedmici moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vazno je da ne obecavate mnogo jer onaj ko mnogo obecava na kraju moze mnogo nekoga i da razocara. Nemojte biti nezahvalni na onome sto vec imate.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Vazno je da kazemo da slede dani za velika desavanja. Vazno je da znate da cete u ovoj sedmici moci da kazete da ste i dobili ono o cemu ste mastali. Cuda ce biti moguca, i to je jako vazno da naglasimo. Emocije su sada naglasene, a cuda mogu da uslede brze nego sto mozete da zamislite.

Fokusirajte se na sebe.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u sedmici koja je pred nama zaista imati mnogo srece. Mozda cak i vise nego svi ostali znaci. Posvetite se sebi i neka vam na prvom mestu bude vase dobro. Neko ste ko ce tek moci da kaze da je postao miljenik sudbine. Razmislite o tome.

 

 VODOLIJA

Konacno, dani za ljubav su pred vama. Bitno je da znate da cete u ovoj sedmici upoznati nekoga ko ce vas voleti iskreno i dati vam jedan novi i lepsi smisao. Nemojte odustajati od onog sto zelite jer cete biti jako blizu svog cilja. Neko je spreman da vam bude podrska i sve sto ide uz to.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce vama naredni dani biti vrlo zanimljivi. Mozda cete upoznati nekoga ko bi mogao da vam vrati veru u ljubav. Ako ste sada u vezi, znajte da ce doci do toga da vam voljena osoba na poseban nacin svoju ljubav dokaze i pokaze. Mislite o tome.

 

Stranice: 1 2