Do kraja avgusta,srce ovih znakova ce biti slomljeno:Velika tuga u najavi!

Do kraja avgusta,srce ovih znakova ce biti slomljeno:Velika tuga u najavi!

2. Augusta 2023 0 By Dejana

Vreme je da se kolo srece okrene, ali nazalost, ne na lep nacin.

 

 OVAN

Vi ste znak kojem ce srce biti slomljeno. To je zato sto ste vi dobar covek i sto mislite da su svi takvi. Ako ste sada u vezi onda su velike sanse da cete videti necije pravo lice. Jer dok vi mislite da je osoba kraj koje ste ona prava i da vas iskreno voli, realnost je mnogo drugacija. Ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili ali moramo reci da je doslo vreme da  pogledate istinu u oci. Vi ste dobar covek koji ima divnu dusu ali ono sto moramo da kazemo jeste da ste znak koji ide ka svom cilju bas uvek.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vrlo je moguce da cete sve ovo jako tesko podneti i da cete misliti da vam sada prosto nije sudjeno da budete srecni. Ali, ono sto vi ne znate u ovom trenutku jeste da ce neki ljudi otici iz vaseg zivota samo da bi u njega usli oni koji ce umeti da vas vole na pravi nacin.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce slobodni ovnovi doziveti ljubav na prvi pogled. Upoznacete nekoga ko ce vas ocarati na prvi pogled ali nazalost to nece biti obostrano. Vas problem je to sto mislite da su svi dobri kao vi i to je ono sto vas najskuplje kosta. Mislite o tome i ponasajte se u skladu sa situacijom. Srce nije uvek u pravu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2