Zvezde LOŠE VESTI donose OVIM znacima, dok će se Jarčevima desiti mnogo toga dobrog!

Zvezde LOŠE VESTI donose OVIM znacima, dok će se Jarčevima desiti mnogo toga dobrog!

7. Augusta 2023 0 By Leontin Leontin

Loše vesti zvezde donose pripadnicima znaka Vage, dok pripadnike znaka Jarca čekaju prelepi dani…

OVAN

Dragi ovnovi, uskoro vam dolaze dešavanja sa kojima nećete moći da budete zadovoljni. Vi ćete imati veoma ozbiljnih poteškoća na poslu. Vama će se zapravo uskoro desiti brojne negativne stvari na poslu sa kojima nećete moći da budete zadovoljni.

BIK

Dragi bikovi, vas uskoro očekuju pre svega problemi. Vi ćete problema imati na poslu, kao i na planu ljubavi vašeg života, ali naravno da će vama mnogo teže pasti problemi koji vas očekuju u ljubavi i vi nećete moći lako da izađete na kraj sa njima.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas iznenaditi i to na loš način. Prvo će vas povrediti jedna vaša draga osoba, pa će onda posle toga i vaš partner učiniti nešto veoma nepromišljeno. Zaista vam neće biti ni malo lako.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će uskoro krenuti u ljubavi. Vama će zapravo početi da se dešavaju razne prelepe stvari koje će vam tako mnogo značiti. Konačno je došlo vreme da situacija na planu ljubavi vašeg života postane mnogo drugačija i bolja.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete uskoro biti u prilici da promenite zaposlenje, jer će vas kao grom iz vedra neba iznenaditi jedna poslovna ponuda. Uskoro vam stiže prilika koja će vam po mnogo čemu odgovarati i vi tu priliku trebate iskoristiti.

DEVICA

Drage device, uskoro vas očekuju neki manji problemi sa kojima vi nećete moći lako da izađete na kraj. Prvo ćete imati problema na poslu, pa vas onda posle toga očekuju i određeni problemi sa finansijama. Vi ćete biti pod stresom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2