Dnevni ljubavni horoskop za 9.avgust:Ova sreda donosi srecu za Bikove i Lavove!

Dnevni ljubavni horoskop za 9.avgust:Ova sreda donosi srecu za Bikove i Lavove!

8. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno su pred vama dani za emocije. Dani za ljubav i srecu. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u svemu sto sledi. Vazno je da imate na umu da vas neko voli. Da je neko spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu, bas kao sto zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Sve je napokon u redu. Uzivate, volite i voljeni ste. Vama ce ova sreda doneti ostvarenje jedne velike zelje. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, ali znajte da vam moze biti jako lepo.

 

 STRELAC

Ovo ce biti dani za emocije. Dani kada cete moci da kazete da je sve doslo na svoje. Mnogo ste patili ali svemu tome je konacno dosao kraj. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Mnogi od vas to jedva cekaju.

 

 JARAC

Bice ovo dan kada cete odluciti da se posvetite sebi. Da uzivate u svemu sto sledi i u svemu sto je zapravo moguce. Nemojte odustajati od svojih planova vec hrabro idite ka njima. Sada vam se zvezde smese. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate. Bice ovo dani za ljubav. Dani za emocije i za srecu. Samo ostanite ono sto jeste. Sledi vam sjajan period i mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Zvezde su na vasoj strani.

 

 RIBE

Ljubomora vam pravi velike probleme. Ali ono sto treba da znate jeste da ne treba da sumnjate u voljenu osobu. Ona vas iskreno voli i iskreno joj je stalo. Nemojte unistavati srecu koju sada imate. Uzivajte jer imate priliku.

Stranice: 1 2