Doslo je vreme za akciju:Ovim znacima se menja bas sve jer karma deluje!

Doslo je vreme za akciju:Ovim znacima se menja bas sve jer karma deluje!

8. August 2023 0 Von Dejana

    RIBE

Drage ribe, vi ste znak koji ce moci da kaze da ce doci do svog cilja. Ovo ce biti sjajni dani za vas. Samo nemojte odustajati od svojih planova i zelja i dozvolite sebi da vas vodi vase srce. Karma ce tek da deluje. Vi ste znak koji je uvek voleo, bio iskren, odan i veran. Sada su pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali. Kada neko ima tako veliko srce onda pre ili kasnije dozivi pravu ljubav. Samo pustite da vas vodi srce jer ono ne gresi.

Ako ste sada u vezi imajte na umu da je moguce da cete biti cak i zaproseni. Naravno da ne treba da pristajete na manje od onog sto zasluzujete. Ucinite onako kako mislite da je najbolje za vas i bicete u pravu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  LAV

Ovo je period kada karma deluje.Konacno cete shvatiti gde ste pogresili.

Mnogi od vas ce pozeleti da vrate vreme. Cini se da vam je tek sada jasno gde ste pogresili i da ste sami krivi sto vam sada fale neki ljudi.

Ovo ce biti dani kada neke zelje mogu da se ostvare a sve ostalo je samo na vama. Nemojte to zaboraviti. Samo ostanite ono sto jeste ali budite pre svega iskreni. Vreme je da nekome kazete izvini. Cak i ako to ne uspe i ako vam se ta osoba ne vrati,bar cete znati da ste uradili najbolje sto ste mogli. Niste ni svesni koliko ste blizu svog cilja. Mislite o tome jer uz malo srece cuda mogu da uslede.

Seiten: 1 2