Kad ga volis i dalje,iako si dala sve od sebe da zaboravis,da prebolis i krenes dalje…

Kad ga volis i dalje,iako si dala sve od sebe da zaboravis,da prebolis i krenes dalje…

8. Augusta 2023 0 By Dejana

 Sve sto sam mogla da uradim da te zaboravim, sve i jesam uradila. I nema toga sto ne bih,samo da znam da bi vredelo…

I dalje te volim. Dala sam sve od sebe da zaboravim. Dala sam sve od sebe da ti postanes samo moja proslost i nista vise, ali nije vredelo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si uvek recidiv, ti si uvek osoba koja mi se vraca, ti si ona jedna i jedina na koju pomislim bas svakog dana. A nema sta nisam uradila da te zaboravim, i dala sam sebi rok da cu to uspeti, i obecala cuda… I pogazila.

Cak sam se dala i njemu, i pokusala da se zaljubim u te njegove divne vrline jer dobro znam da on jeste covek za pozeleti. Stvar je u tome sto on nije ti. Sto na ovom prokletom svetu nema ni nalik tebi  i sto su svi tako nistavni i nebitni u poredjenu sa tobom.

A zaklela sam se i narodu da sam te zaboravila i da sam srecna i da konacno imam ono sto sam oduvek zelela. Zakela se i slagala jer si jedino ti onaj koji moze da me usreci i koji ima moc nadamnom. Jedino ti jer umes sa mnom, proklet bio.

A godine su prosle, decenija… Decenija i vise kako nismo zajedno i kako nisam tvoja,a ja i dalje kao da stojim u mestu. Bila sam dete kada sam te srela, a cak i ako sada zrela zena te pamtim i volim. I jos si uvek onaj jedini na svetu koji zna kako sa mnom.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2