Dnevni horoskop za sredu,23.avgust:Ovaj dan donosi veliku dilemu,a nekome i zivotnu zabludu…

Dnevni horoskop za sredu,23.avgust:Ovaj dan donosi veliku dilemu,a nekome i zivotnu zabludu…

22. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ni sami ne znate kako da se ponasate. U velikoj ste dilemi. Nalazite se u ljubavnom trouglu. Jedna osoba vam je u srcu, ali vam je jasno da ona nije ona prava. No, razum porucuje da neka druga jeste,a vi ne znate na koju cete stranu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Uporno pokusavate nesto sto ne moze da uspe. To vam je veliki problem. Kao da nikako da skupite snagu da neke ljude ostavite u proslosti. Imajte na umu da ne moze bas nista da se promeni kada su u pitanju dani koji su pred nama.

 

 STRELAC

Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas iskreno voli. Ovaj dan ce doneti dokaz ljubavi i emocija. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, od srece, od ljubavi… Pustite da vas vodi vase srce jer ono  zna najbolje.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo kada ste vi u pitanju jeste da je vreme za ljubav. Dakle ovaj dan ce vama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Sreca vam kuca na vrata. Bitno je da se fokusirate na sebe.

 

 VODOLIJA

Emocije su vam na prvom mestu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Odlicno ste raspolozeni, sledi vam jedan zanimljiv dan. Nekome od vas ce zelje biti ostvarene kada je ova sreda u pitanju.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije. Za ljubav. Samo se posvetite sebi i uzivajte u nizu lepih desavanja koja su sada pred vama. Neke zelje ce konacno biti ostvarene.

Stranice: 1 2