Retrogradni Merkur stupa na snagu:Od 23.avgusta do 15.septembra!

Retrogradni Merkur stupa na snagu:Od 23.avgusta do 15.septembra!

22. Augusta 2023 0 By Dejana

 

  VODOLIJA

Retrogradni merkur vama donosi promene. Vreme je da neke tajne izadju na videlo. Da su konacno pred vama dani za emocije, ali da je vrlo vazno da znate da morate reci istinu. Ako ste neke stvari precutali ili prosto sakrili od onih koje volite… Vreme je da to i kazete. Period koji sledi ce biti jako buran kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte ocekivati cudo, vec se prosto posvetite sebi i nadjte nacina da sami resite probleme koje imate. Situacije koje slede mogu da donesu niz promena ali treba da imate na umu da je mnogo toga sada na vama. Nema razloga da bezite od istine. Imajte petlju da je kazete pa kako god da bilo nakon toga. Ako ste slagali osobu do koje vam je stalo znajte da je sada za vas najbolje da kazete sami sve to. Iz prostog razloga sto ce ona svakako sve saznati. Ako to cuje od vas, onda vam mozda i oprosti. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  STRELAC

Retrogradni merkur ce na vas imati najjaci utisak. Ovo ce biti period tokom kojeg cete sigurno mnogo raditi ali i tokom kojeg cete konacno doci do svog cilja.

Vama je karijera jako vazna. Ono sto moramo da naglasimo jeste da vam sada sledi period tokom kojeg cete napredovati na polju posla. To je vrlo vazno da kazemo. Nemojte odustajati od onog sto naumite, i znajte da je sada pravo vreme da vam se zelje ostvare. Da se na polju posla konacno dokazete, i promenite cak i radno mesto. Period do 15.septembra bi mogao da donese niz neocekivanih desavanja kada ste vi u pitanju.

Svakako da je pametno da iskoristite ovaj period i da stvari okrenete u svoju korist. Moramo reci da je takodje vrlo vazno da se fokusirate na svoje zelje, jer ste predugo mislili na druge. Dajte sebi sansu.

Stranice: 1 2