Vladavina device od 23.avgusta do 22.septembra:Nekome idealan period za ljubav!

Vladavina device od 23.avgusta do 22.septembra:Nekome idealan period za ljubav!

23. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubomora vam je veliki problem. Tako ce ostati i u sedmicama koje su pred nama. Ali, ono sto treba da znate jeste da nema razloga da sumnjate u voljenu osobu. Vama moze biti lepo i mozete biti srecni, ali imajte na umu da ne smete kvariti ono sto imate.

 

 SKORPIJA

Vazno je da se posvetite sebi i da uzivate u nizu lepih desavanja koja vas sada cekaju. Samo nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti i da donosi odluke umesto vas. Neka vase srce odluci sta je ono sto je za vas najbolje.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da ce vladavina device biti sjajan period kada ste vi u pitanju. Doci ce do toga da vam se neke zelje ostvare. Samo razmislite o tome sta radite, i bice vam jasno da su sada pred vama trenuci za velika i znacajna desavanja.

 

 JARAC

Neko ste ko ima stav i ko ume i zna da se izbori za svoje zelje. Vladavina device ce doneti ostvarenje jedne velike zelje. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Samo budite iskreni i fer, i sve ce biti kako bi ste zeleli.

 

 VODOLIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Jedna vodolija je spremna da se bori da vas usreci. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni, ali svakako da bi ste njoj trebali da date sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije. Ljubav vam je na prvom mestu. Samo se fokusirajte na ono sto zelite i pustite da vase srce igra glavnu ulogu. Tudja misljenja su samo tudja misljenja.

Stranice: 1 2