Devica svako ko je poznaje moze da bude srecan , cuvaj je od njé bolji neko ne postoji.

Devica svako ko je poznaje moze da bude srecan , cuvaj je od njé bolji neko ne postoji.

25. Augusta 2023 0 By Luca

Devica je zaista po mnogo čemu posebna i zbog toga bi one osobe koje je imaju kraj sebe trebale da je čuvaju kao kap vode na dlanu…

 

Ako ona nešto ne ume da učini, onda ona ne ume da pokaže sebičnost. Nju je zaista oduvek krasila njena velikodušnost i to se nije promenilo niti će se bilo kada promeniti. Devica želi sve dobro da podeli sa svojim dragim osobama. Ona želi da podeli svaki razlog za sreću, dok ona tugu ljubomorno čuva za sebe. Ona je spremna čak da se smeje onda kada joj je najteže samo kako ne bi brinula osobe do kojih joj je stalo.

Nije preterivanje ako se kaže da devica mnogo više vodi računa o sreći voljenih osoba nego o sopstvenoj. To ne da nije preterivanje nego je prosto pa činjenica. Devica je spremna na tugu u svom životu, ali ona nije spremna na tugu u životu njenih dragih osoba. Ona svojim dragim osobama nikada ne bi mogla dopustiti da se bore sa tugom. Ona je spremna na mnogo toga kako bi dragim osobama omogućila sreću.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takođe devicu krasi jako veliko razumevanje. Ako ona nešto nikada ne čini, onda ona nikada ne sudi drugim ljudima. Ona ne sudi nikome nego ona sve pokušava da razume. Ona ima veliko razumevanje za druge ljude i ona smatra da svaki čovek ima prava na grešku. Isto tako je devica i jako veliki čovek, a da je to tako najbolje govori njeno praštanje. Ona zaista jako mnogo toga može da oprosti. Ona može da oprosti čak i one postupke koje drugi ljudi nikada ne bi mogli. Ona prašta zbog toga što ima jako veliku dušu. Ona prašta drugim ljudima iako je svesna da se neke osobe nikada neće promeniti.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2