ZADNJA TRI DANA AVGUSTA nekome ce doneti pravo cudo, a nekome probleme!

ZADNJA TRI DANA AVGUSTA nekome ce doneti pravo cudo, a nekome probleme!

28. Augusta 2023 0 By Lela

VAGA

Drage vage, zadnja tri dana avgusta za vas ce biti prava carolija. I to ne bilo kakva vec ljubavna carolija. Vi cete dosta lepih stvari doziveti u metoivnom segmentu zivota. Cekaju vas zaista lepa iznenadjenja od partnera. Uzivajte u carima ljubavi.

SKROPIJA

Drage skorpije, pred vama su dani u kojima cete resiti vazne probleme koji vas muce. Ti problemi se pre svega odnose na emotivni zivot. Vi cete uspeti da resite nesuglasice i probleme sa partnerom koji su vec neko vreme kvarile vas odnos.

STRELAC

Dragi strelcevi, u naredna tri dana vi cete imati priliku da donesete vaznu zivotnu odluku. Ova odluka se tice vaseg zaposlenja. Zvezde su na vasoj strani, ali pre svega morate pratiti svoj osecaj, a ne misljenje drugih.

JARAC

Dragi jarcevi, zadnja tri dana avgusta vam donose zaista lepa desavanja. Vi cete biti zadovoljni kako desavanjima na poslu, tako i u emotivnom smislu. Cekaju vas prijatni momenti sa partnerom, a na poslu je moguc novcani dobitak koji ce vam znaciti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Drage vodolije, pred vama je period u kome necete imati neka bitna desavanja. Zadnji dani avgusta vam donose pre svega mir, a to ce vam i prijati posle mnogo turbulencija u predhodnom periodu.

RIBE

Drage ribe, vama naredna tri dana donose veoma turbulentan emotivni zivot. Bivsa ljubav ce uci u vas zivot i svim silama ce zeleti da vam pokaze koliko joj znacite. Ovo ce uzburkati vasa osecanja koliko god da se opirete.

Stranice: 1 2