VIKEND CIGANSKI HOROSKOP: Mnogo problema stiže Lavu, dok će OVAJ znak dobiti nešto divno!

VIKEND CIGANSKI HOROSKOP: Mnogo problema stiže Lavu, dok će OVAJ znak dobiti nešto divno!

31. Augusta 2023 0 By Leontin Leontin

Vikend ciganski horoskop otkriva pripadnicima znaka Lava da će biti jako nervozni…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će tokom vikenda tako mnogo toga pogodovati i polaziti za rukom. Vama će vikend doneti dešavanja sa kojima ćete i više nego moći da budete zadovoljni i zbog toga trebate pokazati hrabrost, jer vam se ona može isplatiti.

BIK

Dragi bikovi, vikend vam neće biti težak nego će vam biti veoma lep. Vama će se tokom vikenda desiti neke veoma lepe stvari koje će vam biti od jako velikog značaja. Nema dileme da će vam predstojeći vikend ispuniti očekivanja koja imate od njega.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete tokom vikenda saznati nešto prelepo. Vi ćete saznati da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi, a vi o toj osobi imate tako lepo mišljenje. Zaista će vam predstojeći vikend biti i više nego zanimljiv.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vas brojne nesuglasice očekuju sa vašim dragim osobama tokom vikenda. One vas očekuju zbog toga što će neke vaše drage osobe pokazati svoje pravo lice. Ono u šta nema nidileme jeste u to da vam vikend neće ispuniti očekivanja.

LAV

Dragi lavovi, vama će vikend biti neverovatno težak. Vama će vikend doneti dešavanja kojima se vi sada ni malo ne možete nadati. Nažalost, vas će tokom vikenda neke osobe razočarati i to na brojne loše načine. VIkend ciganski horoskop vas upozorava.

DEVICA

Drage device, vama vikend neće doneti ono čemu se sada nadate. On će vam doneti tako mnogo toga negativnog i pre svega lošeg. Vas tokom vikenda očekuju neki problemi kojima se vi sada ne možete nadati i zbog njih ćete biti pod stresom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2