Boginja ljubavi je u znaku Lava do 10.oktobra:Evo sta Venera donosi tvom znaku!

Boginja ljubavi je u znaku Lava do 10.oktobra:Evo sta Venera donosi tvom znaku!

6. Septembra 2023 0 By Dejana

Venera, boginja ljubavi, je u znaku lava do polovine oktobra.

 

 OVAN

Vama ce boginja lepote doneti mogucnost da ostvarite neke svoje zelje. To je vrlo vazno da kazemo. Nema nimalo sumnje da ce sreca biti na vasoj strani i da je vrlo moguce da ce mnogi od vas biti cak i zaproseni u danima pred nama.

 

 BIK

Moramo da kazemo da dolaze dani kada cete doneti odluke. Odluke cije posledice mogu da budu jako velike, ali vi ste neko ko je prosto spreman na sve. Ono sto treba da znate jeste da je izvesno da neko iz vase proslosti zeli jos jednu sansu.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da naglasimo da ce vama boginja lepote konacno doneti period kada cete pronaci svoju srodnu dusu.Vi ste znak koji je mnogo patio zbog ljubavi ali konacno je svemu tome kraj. Bice ovo vrlo zanimljiv period.

 

 RAK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da slede dani i meseci za ljubav. Vi ste znak koji ce saznati nesto jako vazno u buducnosti. Vrlo je moguce da ce doci do pomirenja sa nekim do koga vam je stalo,a sve ostalo je na vama.

 

 LAV

Naredni period moze da donese promene na polju ljubavi. Morate da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je ipak samo na vama.

 

 DEVICA

Konacno, ljubav u najavi. Vama ce boginja ljubavi doneti one najlepse trenutke. Istina je da cete konacno moci da kazete da ste pronasli nekoga ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VAGA

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da sledi sjajan period. Vrlo je vazno da kazemo da ce boginja ljubavi doneti niz promena. Da je moguce da ce doci do pomirenja sa nekim iz proslosti pre svega.

 

SKORPIJA

Bas i nece biti velikih promena kada je o ljubavi rec.Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sve ostalo na vama. Vi cete biti znak koji ce doneti neke odluke u narednom periodu. Na polju emocija zaista moze da vam krene.

 

 STRELAC

Konacno, period koji sledi vama donosi ljubav. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sledi vam mogucnost za ostvarenje zelja, za ljubav, za srecu, i za mnogo lepih desavanja. Nemojte dozvoliti da vam neko kvari planove.

 

 JARAC

Boginja ljubavi ce vama doneti niz promena. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sledi niz lepih desavanja, i sada je zaista vazno da pustite da vas vodi srce. Nije vazno tudje misljenje, vec ono sto vi zelite.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto je vama na prvom mestu. Samo nemojte odustajati od onogn sto naumite. Pustite sa vas vodi srce i neka vas ono odvede ka vasoj sreci. Saznacete da neko iz vase blizine sa vama zeli mnogo vise.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Pustite da vas vodi srce. Ali, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da cinite onako kako vi smatrate da treba. Ako dozvolite da vam drugi pricaju kako cete ziveti onda znajte da srece necete ni imati.