Petak Ribama donosi neočekivanu poruku, dok OVE znakove čeka mnogo toga sjajnog!

Petak Ribama donosi neočekivanu poruku, dok OVE znakove čeka mnogo toga sjajnog!

7. September 2023 0 Von Leontin Leontin

Petak će Ribama biti jako zanimljiv dan…

OVAN

Dragi ovnovi, vama stiže veoma naporan dan. Nažalost, vama se neće dešavati ni malo lepe stvari nego će vam se dešavati jako loše stvari. Vama stižu dešavanja koja će vam stvoriti jako veliku nervozu, ali vi sebi ne smete dopustiti nepromišljene postupke.

BIK

Dragi bikovi, vi trebate početi da mislite na sebe, jer sve vaše drage osobe isključivo misle na sebe. Vi kao da ne shvatate koliko vas vaša velikodušnost košta. Želeli vi to da priznate ili ne, ali ono što je činjenica jeste to da vam je promena potrebna.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih ćete biti veoma lepo raspoloženi. Vas prvo očekuje promena vaše finansijske situacije, pa će vam se onda posle toga desiti nešto sjajno u ljubavi. Vi imate prava na optimizam.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, petak vam donosi samo nevolje. Nažalost, očekuje vas jedan od težih dana u poslednje vreme tokom kojeg ćete imati osećaj da su svi protiv vas. Ni malo vam se neće dopasti dešavanja koja vam uskoro dolaze.

LAV

Dragi lavovi, vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih ćete biti sjajno raspoloženi. Naime, dolaze vam trenuci u ljubavi na koje vi dugo vremena čekate i baš zbog toga će vaš život svakako postati kako drugačiji, tako i mnogo bolji.

DEVICA

Drage device, vama će petak biti jako lep dan i to zbog toga što će vam položaj planeta odgovarati. Vas tokom petka očekuju dešavanja koja će vam mnogo značiti. Vama će se desiti neke stvari koje će vam svakako omogućiti razloge za sreću.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2