Ljubav u sedmici od 10. do 17.septembra:Vazno je da jedan zodijak donese odluku!

Ljubav u sedmici od 10. do 17.septembra:Vazno je da jedan zodijak donese odluku!

8. September 2023 0 Von Dejana

 U danima koji su pred nama, nekome moze sve da se promeni kada je o ljubavi rec.

 

 OVAN

Ljubav je ono sto ce vam biti na prvom mestu u danima pred nama. To je jako vazno da kazemo. Sledi vam jako zanimljiv period. Moguce je da ce se i neko iz vase proslosti javiti, jer je spreman da se bori za vasu ljubav.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani tokom kojih ce sve doci na svoje. Neko vas iskreno voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je jako vazno.

 

BLIZANCI

Ono sto treba da znate jeste da dolaze dani za ljubav. Vi niste ni svesni koliko vas neko voli. Sve ostalo je na vama. Samo je vrlo vazno da ne odustajete od svojih zelja i planova vec da pustite da vas vodi vase srce.

 

 RAK

Konacno je vrlo moguce da cete doci do svog cilja. Ovo je period kada slede iznenadjenja i kada neke vase zelje mogu da se ostvare. Samo je vazno da ne slusate tudja misljenja vec glas svog srca. Sve ostalo je na vama.

 

 

 LAV

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Ovo ce biti dani za srecu i dani kada ce zvezde napokon biti na vasoj strani. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Fokusirajte se na svoje zelje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da ce ova sedmica biti zanimljiva za emocije. Samo je vazno da ne odustajete od svojih zamisli i planova i da ce sve doci na svoje. Bice ovo trenuci kada je i nemoguce moguce i kada slede promene.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2