Tokom sledece sedmice:Dolaze dani za iznenadjenja,nekome i za ljubav!

Tokom sledece sedmice:Dolaze dani za iznenadjenja,nekome i za ljubav!

9. Septembra 2023 0 By Dejana

 Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da promene tek slede.

 

 OVAN

Tokom sledece sedmice vi cete biti znak kojeg cekaju velika desavanja.To je ono sto moramo da kazemo.

Znak ste koji je sada zeljan ljubavi i nema nimalo sumnje da je sada pravo vreme da se ona i desi.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli neko iz vase proslosti. Dakle na vama je hocete li toj osobi da date priliku ili ne. Vazno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i da imate na umu da je sve moguce.

 

BLIZANCI

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Da ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama, nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Mislite o tome.

 

 RAK

Ljubav je vase drugo ime. Ono sto je bitno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Postoji neko iz vase blizine ko prema vama gaji jake emocije. Sve ostalo je na vama, nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti.

 

 LAV

Konacno su pred vama dani za ljubav. Dkale tokom sledece sedmice itekako mogu da nastupe promene koje vi ne ocekujete. Neko vas voli iznad svega i sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati previse i previse ocekivati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ljubav je vase drugo ime. To je ono sto moramo da kazemo. Neko je spreman da se bori za vas i sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To bi moglo jako skupo da vas kosta.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2