VIKEND CIGANSKI HOROSKOP: Ribe će imati problema, dok OVOG znaka čeka savršen vikend!

VIKEND CIGANSKI HOROSKOP: Ribe će imati problema, dok OVOG znaka čeka savršen vikend!

14. September 2023 0 Von Leontin Leontin

Vikend ciganski horoskop otkriva pripadncima znaka Ribe da ih očekuju razni veliki problemi…

OVAN

Dragi ovnovi, vama uskoro dolaze dešavanja koja vam se neće ni malo dopasti. Nažalost, vama vikend baš i ne donosi ono čemu se vi sada nadate. On vam donosi kako mnogo briga, tako i mnogo problema. Neće vam biti ni malo lako.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete tokom vikenda biti veoma srećni. Vi ćete prvo rešiti brojne probleme, pa će vam se onda posle toga desiti nešto sjajno na planu ljubavi vašeg života. Vama vikend donosi dešavanja koja će vas prosto pa usrećiti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će vikend biti naporan i težak. On će vam doneti razne nesuglasice sa vašim dragim osobama, a vama će posebno teško pasti to što će vam postati jasno da vas je osoba kojoj mnogo verujete sve vreme lagala o nečemu jako bitnom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će vikend doneti dešavanja kojima se vi sada ne možete nadati. Prvo vas očekuju problemi na poslu, pa vas onda posle toga očekuju i neki ljubavni problemi. Vas će sve ono što vam stiže iznenaditi na negativan način.

LAV

Dragi lavovi, vikend vam neće biti ni malo lep nego će vam biti jako naporan i težak. Mnoge osobe će vas razočarati tokom vikenda, a vama će posebno teško pasti to što će vas izdati osoba u koju vi imate najveće moguće poverenje.

DEVICA

Drage device, vama vikend ne donosi kako probleme, tako ni tugu. Vama vikend donosi samo lepe trenutke koji će vas prosto pa oduševiti. Vama će se zaista tokom celog vikenda dešavati prelepe stvari koje će vam biti od velikog značaja.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2