Dnevni horoskop za 16.septembar:Subota ce biti dan za pobedu i ljubav!

Dnevni horoskop za 16.septembar:Subota ce biti dan za pobedu i ljubav!

15. September 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli iskreno. Neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Nemojte odustajati od svojih zamisli i onoga sto zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Jako je vazno da imate na umu da ce ova subota biti prilika da nastavite tamo gde ste stali sa nekim iz svoje proslosti. Sve ostalo je na vama. Svakako da postoji neko ko vas dovoljno voli da je spreman da vam u svemu bude podrska.

 

 STRELAC

Konacno cete doziveti da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Dakle moguce je da ce ova subota biti prilika da se zelje ostvare. Neko je iskren prema vama i voli vas vise nego sto mislite. Razmislite o tome.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo kada je ovaj dan u pitanju jeste da je jasno da je jednom raku stalo do vas. Na vama je hocete li mu dati priliku. Ali, svakako da ova subota moze da bude sjajan dan za ljubav. Razmislite.

 

 VODOLIJA

Morate imati na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokazuje iz dana u dan. Sledi vam novi pocetak, nova sreca, mogucnost da dobijete sve do cega vam je stalo. Mislite o tome.

 

 RIBE

Jedan rak je iskren u svojim namerama koje ima sa vama. Da li cete mu dati sansu ili ne, to je na vama.Ali, emocije koje ima jesu prave i ni u kom slucaju ne treba da zaboravite da je sve ostalo na vama.

Seiten: 1 2