Dnevni ljubavni horoskop za 16.septembar:Subota donosi izvinjenja,pomirenja i oprostaj!

Dnevni ljubavni horoskop za 16.septembar:Subota donosi izvinjenja,pomirenja i oprostaj!

15. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Jako je vazno da kazemo da je doslo vreme da se zapitate gde ste pogresili. Vama je jasno da ste slomili srce nekome do koga vam je stalo. Prestanite da bezite od istine. Mogli ste biti voljeni ali niste cuvali ono sto ste imali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Bice da su sada pred vama dani za ljubav. Neko iz vase proslosti vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto imate. Bice ovo lep period za vas.

 

 STRELAC

Konacno je sreca na vasoj strani. Vama ce ova subota doneti mogucnost promene i cini se da je sve konacno doslo na svoje. Neko vas voli mnogo vise nego sto mozete da zamislite. Nemojte to zaboraviti.

 

 JARAC

Iako ste sada u fazi kada ne znate sta vas ceka  morate imati na umu da neke odluke prosto moraju biti donete. Jedna osoba iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti.

 

 VODOLIJA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da dolazi dan kada cete moci da resite neke svoje probleme. Ova subota ce biti prilika da nekome trazite oprostaj. Vama je jasno gde ste pogresili. Povredili ste nekoga kome je do vas iskreno stalo.

 

 RIBE

Ova subota ce biti dan za promene. Ali, kada je rec o ljubavi, nista nece biti tako jednostavno kao sto vi mislite. Vazno je da pre bilo koje odluke razmislite sta vam treba i da se ponasate u skladu sa tim. Cuda mogu da uslede.

Stranice: 1 2