Venera u Lavu do 9.oktobra:Boginja ljubavi u kombinaciji sa mocnim lavom cuda donosi!

Venera u Lavu do 9.oktobra:Boginja ljubavi u kombinaciji sa mocnim lavom cuda donosi!

16. Septembra 2023 0 By Dejana

  Dragi nasi,doslo je vreme da i venera, kao boginja ljubavi, unese toplinu u neciji zivot.

 

  OVAN

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se desi ljubav. Venera ce vama u periodu koji je pred nama doneti samo lepe stvari. Moguce je da vas cekaju susreti i ljubav na prvi pogled. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska.

 

 BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Da treba da znate da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 BLIZANCI

Vazno je da znate da su sada pred vama dani kada promene mogu da uslede. Ostanite ono sto jeste i samo pustite da vas vodi vase srce. Nekome ste na prvom mestu iako se vama sada cini da nije tako. Razmislite o tome.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je sada samo na vama ali Venera vama donosi sansu za srecu na svim poljima.

 

 LAV

Venera vama nece doneti srecu. Stvar je u tome sto je jasno da ste svoju ljubav dali nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Samo se fokusirajte na ono sto zelite i pustite da vas vodi vase srce. Ono ume da pogresi ali na kraju sve bude u redu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vazno je da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da je odan, veran, da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama ali je bitno da se fokusirate na svoje zelje i potrebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2