Mlad mesec u Devici je bio 15.septembra,a ovo su posledice koje je ostavio!

Mlad mesec u Devici je bio 15.septembra,a ovo su posledice koje je ostavio!

17. September 2023 0 Von Dejana

Vazno je da kazemo da ce i nemoguce biti moguce u danima koji su pred nama.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da je mlad mesec u devici na vas ostavio veliki uticaj. Vi ste sada u fazi zivota kada zelite da promenite neke stvari. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam bude podrska na svaki nacin.

 

 BIK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli iznad svega. Mlad mesec je ostavio posledice koje su pozitivne u vasem slucaju. Cini se da sve dolazi na svoje i emocije su vam naglasene  sada u pravom smeru.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani tokom kojih cete moci da donesete neke odluke. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Neko zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ljubav. Samo ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo dani tokom kojih sledi niz promena i cini se da cete konacno stici do svog cilja.

 

 LAV

Konacno, dani za emocije. To je vrlo vazno da kazemo. Sledi vam prilika da se neke zelje ostvare. Imajte na umu da je moguce da je mlad mesec doneo priliku da vam se neke zelje ostvare. Sada je doslo vreme da se cuda dese.

 

 DEVICA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je vazno da slusate svoje srce. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da ce ovo biti dani za promene i dani tokom kojih je i nemoguce moguce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2