U oktobru slede promene:Neko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu masta!

U oktobru slede promene:Neko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu masta!

25. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da je doslo vreme da vam se kolo srece okrene. Razmislite o svemu i dajte sebi priliku da vam se zelje ostvare. Vrlo je moguce da cete napokon moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali.

 

 SKORPIJA

Konacno je doslo vreme da se zelje ostvare. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo ge je stao. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Cuda ce moci da uslede u danima pred nama. U oktobru sve dolazi na svoje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Dolaze dani za ljubav i emocije i nemojte odustajati od svojih zelja i planova. Bice ovo trenuci  tokom kojih sve dolazi na svoje i bitno je da slusate svoje srce. Bice ovo trenuci za ljubav.

 

 JARAC

Vazno je da kazemo da  cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu mastate. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. U oktobru dolazi do ostvarenja jedne velike zelje. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas. 

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Sledi vam prilika da dobijete sansu da se neke zelje ostvare. Nemojte odustajati od onog sto naumite i  znajte da ste blizu svog cilja.

 

 RIBE

Jasno je da ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Ljubav vam kuca na vrata i nema nimalo sumnje da cete tek moci da kazete da ste se uverili u necije emocije. Neko je spreman da vam sve sto prica dokaze na delu. Mislite o tome.

Stranice: 1 2