Sledi oktobar,i ovo ce biti mesec kada ljubav moze da pobedi!

Sledi oktobar,i ovo ce biti mesec kada ljubav moze da pobedi!

26. Septembra 2023 0 By Dejana

 RIBE

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Dakle oktobar moze da bude mesec kada cete imati silnu srecu na polju emocija. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska i rame za plakanje.

Imajte na umu, ako i vi patite zbog te osobe, sada je pravo vreme da kazete istinu. Da zaboravite na svoj ponos i inat jer nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovo ce biti dani tokom kojih sledi prilika da se zelje ostvare i bitno je da ne dizete ruke od onog sto naumite.

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu i nema nimalo sumnje da ce ona i da vas vodi kroz zivot. Istina je da nema sumnje da cete moci da kazete da se osmeh konacno vratio na vase lice.

Posebno ce biti srecne ribe koje su sada u vezi. To je jako vazno. Moguce je da cete biti cak i zaprosene. Sve ostalo je na vama, vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Bitno je da kazete onako kako jeste uvek i u svakom slucaju. Ako ne volite partnera imajte na umu da je najbolje da to i kazete.

No, bice onih koji ce reci da je oktobar najlepsi mesec ikada jer vam sledi prosidba i pocetak zajednickog zivota. Ako volite tu osobu onoliko koliko ona voli vas, nemate razloga za brigu. Osmeh vam se vraca na lice i vama sledi jedna nova zivotna etapa. Sreca vam kuca na vrata u danima koji su pred nama. To je sasvim jasno, sigurno i izvesno. Mislite o tome.

Stranice: 1 2