Sledi totalni preokret za jarca,biku lepi momenti, a ovom znaku ce proslost pokucati na vrata!

Sledi totalni preokret za jarca,biku lepi momenti, a ovom znaku ce proslost pokucati na vrata!

26. Septembra 2023 0 By Lela

Vaga

Drage vage, vi nemojte oklevati da jednoj osobi kazete ono sto mislite u lice. Ta osoba nema prava da vam previse zalazi u privatan zivot niti da vam se mesa, a prilicno je uzela maha. Ne dopustite da vam se neko mesa u zivot.

Skorpija

Drage skorpije, sledi vam veoma miran period. Vi u narednim danima necete imati vecih problema. Sta vise, pred vama je period koji ce vam doneti mir koji vam je preko potreban. Ne opterecujte se stvarima za kojima nema potrebe.

Strelcc

Dragi strelcevi, pred vama je period u kome cete se razocarati u jednu veoma dragu osobu i to ce vam veoma tesko pasti. Ova osoba ce vas jako razocarati svojim postupcima koji su sasvim neprimereni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, pred vama je period totalnih preokreta. Vi cete doziveti veliki uspeh na poslu.. Pored toga u vas zivot se vraca osoba iz proslosti sa namerom da vas ponovo osvoji. Veoma turbulentan period je pred vama.

Vodolija

Drage vodolije, vi cete u narednom periodu doziveti veoma prijatno iznenadjenje od voljene osobe. Naime vas parnter ce odluciti da ucini sve da vas usreci i pokaze koliko vas zaista voli.

Ribe

Drage ribe, pred vama je period u kome cete doziveti poslovni uspeh. Vasi nadredjeni su veoma zadovoljni vasim radom i zbog toga vam sledi novcani dobitak koji ce vam itekako znaciti.

Stranice: 1 2