Vaga,mesecni horoskop za oktobar:Cak i nemoguce postaje moguce!

Vaga,mesecni horoskop za oktobar:Cak i nemoguce postaje moguce!

26. Septembra 2023 0 By Dejana

Vazno je da naglasimo da ce oktobar doneti vagama sve ono o cemu sada ne razmisljaju. Zaista sledi mesec velikih promena.

 

   POSAO:

Oktobar nece biti mesec iz vasih snova. Izvesno je da cete silno da radite u ovom mesecu i kada ce stalno da se pojavljuju neke nove obaveze. Razmislite o tome i prestanite da ocekujete da se desi cudo, jer ga nece biti. Ovo ce biti mesec kada je zaista jako vazno da pazite na svaki dinar. Itekako je moguce da cete imati problema kada je rec o finansijama ali imajte na umu da sve na svetu bude i prodje. Znajte da je vazno da pazite kome verujete i da imate u svojoj blizini kolege koje vam ni u kom slucaju dobro ne zele.

Mozda vam deluje tako, mozda vam se cini da ste srecniji nego ikada, ali prava istina je da vi kraj sebe imate ljude koji vam samo glume prijatelje i nista vise.

Ono sto treba da znate jeste da je ovo period kada slede poslovne promene velike i imajte na umu da su sada pred vama dani tokom kojih je vazno da se fokusirate. No, isto tako, i da budete jako pazljivi, jer vam nisu svi prijatelji koji kazu da jesu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Oktobar ce biti mesec tokom kojeg cete moci da kazete da je sve doslo na svoje. Vazno je da imate na umu da ovo mogu da budu dani tokom kojih cete upoznati nekoga ko bi vasem zivotu mogao da da jedan novi i lepsi smisao. Nemojte obecavati previse niti previse ocekivati, ali nemojte ni bezati od ljubavi niti od emocija.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su pred vama dani tokom kojih ce nova osoba uci u vas zivot. Konacno su pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da i za vas postoji srodna dusa iako se vama sada tako ne cini.

Naravno, vazno je da znate da godine nisu i ne mogu nikada biti problem niti prepreka za srecu. Razmislite o tome i kada dodje pravo vreme prepustite se i uzivajte u svemu sto sledi jer je izvesno da ce ovo biti mesec kada najlepsa iznenadjenja tek mogu da uslede.

   Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2