Horoskop za CETVRTAK I PETAK! Istina izlazi na videlo!

Horoskop za CETVRTAK I PETAK! Istina izlazi na videlo!

27. September 2023 0 Von Lela

Vaga

Drage vage, horoskop za cetvrtak i petak vam porucuje da su pred vama dva divna dana. Vi cete tokom naredna dva dana shvatiti koliko vas parnter zaista voli. Sprema vam se veoma lepo i prijatno iznenadjenje.

Skorpija

Drage skorpije, vi ste ovih dana veoma nervozni i stigao vas je umor. Medjutim, imamo jedan veoma vazan savet za vas. U naredna dva dana nikako ne ulazite u konflikte. Mogli biste da kazete ono sto ne mislite i posle da se kajete.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dva sasvim mirna dana. Vi necete imati problema tokom ovih dana. Sta vise, vama ce sreca biti naklonjena. Ukoliko treba da donesete vazne odluke ovo je pravo vreme za taj potez.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, horoskop za cetvrtak i petak vam porucuje da su pred vama veoma uspesni dani. Vi cete tokom naredna dva dana postici veliki uspeh kome se trenutno niste nadali. Ovo su dani u kojima cete shvatiti koliko je vazno da verujete u sebe.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama su dani u kojima cete biti neprijatno iznenadjeni potezom partnera. Vas partner ce uciniti nesto na sta nikako necete biti ponosni. Ovo ce vas veoma razocarati.

Ribe

Drage ribe, pred vama su veoma lepi dani u kojima cete imati podrsku svojih najmilijih. Pred vama je vazna odluka i uz njihovu podrsku donecete pravu odluku koja ce ici u vasu korist.

Seiten: 1 2