Horoskop za PETAK I SUBOTU! Nekome ce ovi dani otvoriti oci, a nekome vazne odluke dolaze!

Horoskop za PETAK I SUBOTU! Nekome ce ovi dani otvoriti oci, a nekome vazne odluke dolaze!

28. Septembra 2023 0 By Lela

Vaga

Drage vage, horoskop za petak i subotu vam porucuje da su pred vama dva dana u kojima cete shvatiti nesto veoma vazno. U naredna dva dana cete shvatiti da je jedna osoba u koju sumnjate iskrena prema vama. Pokazace delima da vam je stvarno prijatelj i bicete odusevljeni time.

Skorpija

Drage skorpije, pred vama su dva dana u kojima cete shvatiti jednu vaznu cinjenicu. Shvaticete da vas partner nije iskren prema vama. Njegove reci i dela se nikako ne poklapaju i vi morate sto pre da reagujete da to ponasanje ne bi uzelo maha.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama je dva dana u kojima vas ence pratiti vazna desavanja. Sta vise vi cete imati dva dana koja ce vam doneti mir pre svega. Ovo ce vam zaista prijati i bicete odusevljeni kako se odvija situacija u vasem emotivnom zivotu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, horoskop za petak i subotu vam porucuje da ne donosite ishitrene zakljucke. Tokom nardna dva dana cete shvatiti da je sreca na vasoj strani i da u sustini mozete da se opustite. Ocekuju vas veoma lepa situacija na poslu.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama su dva dana u kojima cete shvatiti nesto neocekivano. Vi cete shvatiti da je osoba koju ste do skoro smatrali za prijatelja ustvari zaljubljena u vas. Ovo ce vas zaista sokirati jer niakko niste to ocekivali.

Ribe

Drage ribe, pred vama su dani u kojima cete biti pomalo rasejani. Moze vam se desiti da brzo zaboravite neke stvari i obaveze ukoliko ih odmah ne ispunite. Ovo ce vas veoma remetiti.

Stranice: 1 2