Strelac,mesecni horoskop za oktobar:Sledi nekoliko zanimljivih sedmica!

Strelac,mesecni horoskop za oktobar:Sledi nekoliko zanimljivih sedmica!

28. Septembra 2023 0 By Dejana

Dragi nasi, moramo da kazemo da sledi period koji ce biti jako zanimljiv za strelceve.

 

 POSAO:

Oktobar nece biti mesec tokom kojeg cete doci do svog cilja.  Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali je istina da cete mnogo raditi, ali da vam se nece isplatiti.

Naredni period ce doneti mnogo problema kada je o karijeri rec. Vi imate kraj sebe osobe koje glume da vas vole. Mozda ste sa svojim saradnicima u jako dobrim odnosima, no, to ne mora biti realno stanje stvari. To je jako vazno da kazemo.

Zato, kada je u pitanju mesec oktobar, vi morate da pazite na svoju karijeru, i na sebe. Da pazite kome pricate o svojim planovima, idejama, zeljama… Jer, moze da se desi da neko pokusa da vasu ideju predstavi kao svoju sto ce svakako biti veliki problem.

Generalno receno, novca vam nece faliti u danima koji slede ako naucite da ga trosite na pravi nacin. I naravno da je vazno da pazite da kako ga sticete, tako ga na neki nacin i cuvate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Vama oktobar nece biti mesec za ljubav. Dakle, jako su male sanse da cete u mesecu koji je pred nama pronaci nekoga ko ce vasem zivotu dati jedan novi smisao. Ovo ce biti prilika kada cete upoznati nekoga ko  moze da vam se svidi, ali treba da znate da je greska ako dozvolite sebi da se zaletite i zanesete.

Morate biti realni u svemu. Morate u svemu biti direktni. I znajte da je u redu i da ste sami i slobodnio i da je sve bolje od toga da kraj sebe imate osobu koja vas ne cini srecnima.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2