Horoskop za SUBOTU I NEDELJU! Ova dva dana imaju vazna desavanja za neke znake!

Horoskop za SUBOTU I NEDELJU! Ova dva dana imaju vazna desavanja za neke znake!

29. September 2023 0 Von Lela

Vaga

Drage vage, horoskop za subotu i nedelju porucuje da je vreme da se odlucite za neke bitne stvari u vasem zivotu. Vreme je da donesete vazne odluke. Zvezde su vam naklonjene i ovo je vreme kada treba neke stvari da dovedete u red.

Skorpija

Drage skorpije, pred vama je veoma vazan period. Vi cete tokom naredna dva dana resiti neke stvari koje vas muce. Pre svega sa partnerom cete resiti ljubavne probleme koji vam nisu dali mira u zadnje vreme. Osecacete se mnogo bolje zbog toga.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dani u kojima cete biti veoma zadovoljni desavanjima koja ce vas pratiti. Ocekuju vas veoma lepa desavanja koja ce vam i vise nego prijati. Uzivajte u ova dva dana i opustite se maksimalno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, pred vama su dva dana u kojima cete saznati nesto veoma vazno. Horoskop za subotu i nedelju vam porucuje da vas ocekuje jedno razocarenje. Saznacete za postupak partnera koji ce vas i vise nego povrediti.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama su dani u kojima cete imati priliku da se osmorite i napunite baterije. Vi ste umorni od mnogih obaveza i ovakvi dani odmora su bas ono sto vam je potrebno.

Ribe

Drage ribe, vi ste osobe koje su emotivno isrpljene. Uprono se borite da vasa veza krene pravim putem. Ne mozete to sami. Tokom naredna dva dana vas partner ce shvatiti da je vreme da vam pokaze koliko vas voli i to ce vas veoma obradovati.

Seiten: 1 2