Pun mesec u znaku Ovna je bio juce:Na ova tri znaka je ostavio najjace posledice i njima nece biti lako!

Pun mesec u znaku Ovna je bio juce:Na ova tri znaka je ostavio najjace posledice i njima nece biti lako!

29. Septembra 2023 0 By Dejana

 Pun mesec u znaku ovna je bio juce, 29.septembra. Evo sta je doneo i kome se to sve menja ovog puta.

 

OVAN

Pun mesec u znaku Ovna, koji se dogodio juce, mogao je imati dubok uticaj na vas. Vi ste poznati po svojoj hrabrosti,ali ovaj pun mesec je mogao da vas ucini jos hrabrijim. Imate silnu zelju da promenite sve u svom zivotu,a sada ste posebno zeljni ljubavi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Morate imati na umu da ne smete da gledate u proslost. Ne treba da se mirite sa bivsima, cak i ako mislite da je to jedino sto moze da vas usreci. Osecate potrebu da preduzmete akciju i ostvarite svoje ciljeve, ali ponekad brze odluke mogle da im stvore probleme. Savet za Ovnove je da nauce da kontrolisu svoju tvrdoglavost i da razmislite pre nego sto donesete vazne odluke.

 

 

JARAC

Za Jarceve, pun mesec u Ovnu mogao je doneti izazove u vezi sa karijerom i ciljevima. Vama je oduvek bio cilj da zaradjujete jer sebe nikada niste mogli da zamislite u situaciji da od bilo koga zavisite na bilo koji nacin.  Jarcevi su poznati po svojoj ambiciji i upornosti, ali ovaj pun mesec je mogao da ih natera da razmisle o svojim prioritetima.

Mozete osetiti pritisak da postignete vise i da se istaknete na poslu, sto moze biti stresno. Jarcevi bi trebali da imaju na umu da licni zivot ne sme da ispasta zbog posla. Naravno, i u suprotnom smislu.

Cini se da je pun mesec doneo samo vecu zelju da zaradjujete i imate jos vise i vise, ali da nemate silnu zelju da se borite i za ljubav.

Zato je vazno da nadjete kompromis i da shvatite da novac ne znaci ako nemate ljubav, ni ljubav ako nemate novac.

Morate nauciti da budete uspesni u normalnoj meri na oba zivotna polja.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2