Dnevni horoskop za 1.oktobar:Nedelja ce doneti pravu ljubav!

Dnevni horoskop za 1.oktobar:Nedelja ce doneti pravu ljubav!

30. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne dizete ruke od svojih zelja. Dakle sada su pred vama dani za pravu ljubav i cini se da sve dolazi na svoje. Nemojte mariti za tudja misljenja jer ona nisu vazna. Fokusirajte se na sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav vam kuca na vrata. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Sledi vam sjajan period i cini se da ce sreca konacno da vas pogleda. Emocije su vam naglasene, ceka vas jako lep dan.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dodjete do svog cilja. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze. Cini se da je doslo vreme da se desi prava ljubav.

 

JARAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren u svojim namerama sa vama. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve je na vama ovog puta.

 

 VODOLIJA

Jedan rak je iskren prema vama. Voli vas vise nego sto mozete da zamislite. Ljubav kao ljubav vam je sada slaba tacka. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Nista nije onako kako bi ste voleli ali  znajte da treba da se prepustite.

 

 RIBE

Konacno je doslo vreme da dobijete ono o cemu ste mastali. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

Bitno je da idete u korak sa svojim zeljama, iznenadjenja tek mogu da uslede.

Stranice: 1 2