Ljubav u prvoj sedmici oktobra, Lavovi iznenadite svog partnera,a Jarci moraju otvoreno reci sta zele !

Ljubav u prvoj sedmici oktobra, Lavovi iznenadite svog partnera,a Jarci moraju otvoreno reci sta zele !

30. September 2023 0 Von Luca

OVAN (21. mart – 19. april)

U prvoj sedmici oktobra, Ovnovi će osetiti pojačanu strast i želju za akcijom u ljubavnom životu. Ako ste u vezi, iskoristite ovu energiju da organizujete romantične izlaske i osvežite svoju vezu. Slobodni Ovnovi bi mogli privući pažnju nekoga posebnog. Ipak, budite pažljivi i ne dozvolite da impulsivnost prevlada.

BIK (20. april – 20. maj)

Za Bikove, prva sedmica oktobra donosi potrebu za stabilnošću i sigurnošću u ljubavi. Ako ste u vezi, posvetite vreme partneru i radite na očuvanju harmonije. Slobodni Bikovi bi mogli sresti nekoga ko će privući njihovu pažnju, ali biće oprezni pri ulasku u novu vezu. Finansijski aspekti takođe mogu biti važni za vašu vezu.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Blizanci će u prvoj sedmici oktobra biti izuzetno komunikativni i društveni u ljubavi. Ako ste u vezi, razgovarajte sa partnerom o svojim planovima i snovima. Slobodni Blizanci bi mogli uživati u flertu i druženju s različitim ljudima. Ovo je povoljno vreme za sklapanje novih prijateljstava koja se mogu pretvoriti u romantične veze.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK (21. jun – 22. jul)

Rakovi će u prvoj sedmici oktobra biti emotivni i posvećeni ljubavi. Ako ste u vezi, iskoristite ovo vreme da se povežete s partnerom na dubljoj emocionalnoj razini. Otvoreno izražavanje osećanja će ojačati vašu vezu. Slobodni Rakovi bi mogli privući nekoga ko će razumeti njihove emotivne potrebe.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Prva sedmica oktobra donosi Lavovima pojačanu strast i želju za romantikom. Ako ste u vezi, iznenadite svog partnera romantičnim gestovima i izletima. Slobodni Lavovi bi mogli privući pažnju osobe koja će ih osvojiti svojom harizmom. Ovo je vreme kada možete zablistati u ljubavi i privući pažnju.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Device će u prvoj sedmici oktobra biti fokusirane na praktične aspekte ljubavi. Ako ste u vezi, razgovarajte sa partnerom o zajedničkim ciljevima i planovima za budućnost. Slobodne Device bi mogle privući osobu koja deli slične vrednosti i interese. Finansijska stabilnost takođe može biti važan faktor u vašem ljubavnom životu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2