Horoskop od 6. do 14.oktobra:Slede dani za promene,nekome donosimo dobre vesti!

Horoskop od 6. do 14.oktobra:Slede dani za promene,nekome donosimo dobre vesti!

5. Oktobra 2023 0 By Dejana

Tokom narednih dana nekome slede promene koje nikako ne ocekuje.

 

OVAN

Ovi dani oktobra ce biti idealna prilika da se zapitate sta je ono sto zapravo zelite. Jedna osoba iz vase blizine prema vama gaji jake emocije. Mozda vam tako ne deluje ali nema nimalo sumnje da joj je stalo. Itekako bi mogla da vas usreci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. To je poruka koju sada imamo za vas. Jedan rak je siguran u to da mu je stalo do vas, i sve ostalo je na vama, jer on ne sumnja ni u sebe ni u svoje namere prema vama.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da ne ocekujete cudo vec da uzivate u onome sto imate. Sreca vam je konacno na dohvat ruke.

 

RAK

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Dakle ovi dani oktobra mogu biti sjajni za emocije i za ljubav i bitno je da znate sta zelite.

 

LAV

Odlicno se osecate. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od svojih namera vec idite korak po korak ka svom cilju. Sledi vam zanimljiv i srecan period bez imalo sumnje.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto ste zeleli. Sledi vam sjajan period i sreca je na korak od vas ovog puta. Razmislite o tome i nemojte odustajati od svojih ciljeva. Nikada vam nisu blize bili.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2