Ljubav za petak,6.oktobar: Nekada moramo stegnuti srce i otici!

Ljubav za petak,6.oktobar: Nekada moramo stegnuti srce i otici!

5. Oktobra 2023 0 By Luca Tanisman

Jos jedan dan je pred nama. I nekome ce ovaj petak doneti ostvarenje jedne velike zelje.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da je na vama da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je zapravo ono sto vam treba za srecu. Vi ste danima u dilemi ali morate da imate na umu da neke odluke moraju biti donete.

 

 BIK

Sjajno se osecate. Konacno cete u danu koji je pred nama i dobiti ono sto zelite. Ali  vazno je da kazemo da ne smete ni u kom slucaju zbog posla da zapostavite ljubav ili zbog ljubavi obaveze. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da cete u danu koji je pred nama dobiti ono sto zelite.  Nema nimalo sumnje da ce sreca doci u vas zivot onda kada to budete najmanje ocekivali. Sjajno se osecate, ali je bitno da u svemu imate meru.

 

RAK

Ovo ce biti jako lep dan za vas. Nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da su se sve kockice slozile. Neko vam je jako vazan i cinjenica je da je samo pitanje dana  kada cete shvatiti da vas ta osoba voli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Sjajno se osecate. Ovog petka cete dobiti vest koju ste dugo cekali. Ali ono sto moramo da  kazemo jeste da nema sumnje da cete i dobiti sve ono sto zelite. Zasluzili ste srecu.

 

DEVICA

Emocije su vam na prvom mestu i u danu koji je pred nama cete saznati ko je osoba koja prema vama gaji iste. Bicete jako razocarani  u sebe jer cete morati da je odbijete,ali je vazno da naglasimo da samo vi znate sta je najbolje za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2