Astro za PONEDELJAK I UTORAK! Nekoga ceka sreca, dok ce jedna znak napraviti kobnu gresku!

Astro za PONEDELJAK I UTORAK! Nekoga ceka sreca, dok ce jedna znak napraviti kobnu gresku!

8. Oktobra 2023 0 By Lela

Astro za ponedeljak i utorak za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde vazno porucuju sto treba da znate tokom naredna dva dana.

Ovan

Dragi ovnovi, astro za ponedeljak i utorak vam porucuje da se opustite. Za vas naredna dva dana nece biti teska. Vi cete tokom naredna dva dana lako prevazilaziti sve obaveze. Necete biti frustriranim istim, jer ce vam sve ici od ruke.

PROCITAJTE I Vazna desavanja tokom narednih sedam dana! Raku stizu prelepi dani, a nekome se vraca osoba iz proslosti!

Bik

Dragi bikovi, pred vama su dva dana u kojima cete saznati nesto veoma vazno. Vi cete saznati da ste verovali pogresnoj osobi. Kobnu gresku ste napravili time sto ste svoje poverenje dali osobi koja to ne zasluzuje. Ovo poverenje vas moze skupo kostati.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dva dana u kojima necete moci da izbegnete sudbinu. Ocekuje vas kontakt sa osobom iz proslosti i vi cete shvatiti da vasa osecanja nisu nestala i da vi niste nikako ravnodusni na tu osobu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, astro za ponedeljak i utorak vam porucuje da se ne obazirete na komentare zavidnih ljudi. Morate biti svesni da ce neki ljudi sve ucniti da bi vas sputavali. Ne dozvolite im to i postupajte onako kako vi mislite da trebate.

Lav

Dragi lavovi, pred vama su dani u kojima cete shvatiti koliko vas voljena osoba voli i podrzava. Vas partner ce zajedno sa vama resiti probleme koji vas neko vreme muce. Zajednickim snagama sve cete lakse prebroditi.

Devica

Drage device, pred vama su dva dana koja ce vam mnogo znaciti. Vi cete tokom naredna dva dana na poslu postici ono sto zelite vec neko vreme. Samo se oslonite na svoj instikt i postupajte onako kako vi mislite da trebate.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2