Velika astro iznenadjenja u najavi:Tajne izlaze na videlo, nekome ce srce biti slomljeno!

Velika astro iznenadjenja u najavi:Tajne izlaze na videlo, nekome ce srce biti slomljeno!

9. Oktobra 2023 0 By Dejana

 VODOLIJA

Neko do koga vam je jako stalo nije iskren prema vama. Ta osoba krije nesto sto bi moglo da vam slomi srce i da vas jako povredi. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali je cinjenica da cete silno patiti u danima koji su pred nama. Kada saznate da vas je ta osoba slagala, da je krila nesto od vas, vase srce ce biti slomljeno.

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da ste bili naivni, nazalost… Ali, sve to ce biti zivotna lekcija nakon koje cete biti jaci i snazniji nego ikada.

Ako ste sada u vezi moguce je da ce vas voljena osoba izdati na neki nacin. Mozda cete cak biti i prevareni. No, ne mozete nista uraditi kako bi ste to sprecili. Nije do vas, i nemojte kriviti sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Sledi period za promene. Vi ste znak kojem sledi ostvarenje jedne velike zelje. Vazno je da kazemo da ce doci do toga da vam se javi neko iz vase proslosti.Ako i dalje gajite emocije prema toj osobi znajte da itekako treba da joj date priliku.

Da ponos i inat ne mogu da vam donesu nista dobro jer je samo vazno da uzivate u ljubavi i da budete spremni da vam se dese velike stvari. Naravno da ne treba nikome da prastate tek tako.

Dovoljno je da se fokusirate na emocije, na to da toj osobi date priliku da vam dokaze na delu da se promenila. Onda cete tacno znati sta je naredni korak.

Nemojte davati laznu nadu. Ali, nemojte ni bezati od svoje srece i unistavati svoje srce samo zato sto je ponos naglasen.

Stranice: 1 2