Ljubav i zvijede tokom druge polovine oktobra .

Ljubav i zvijede tokom druge polovine oktobra .

11. Oktobra 2023 0 By Luca

Ovan

 

 

Ovnovi bi mogli biti skloni avanturama i strastvenim susretima. Ako su trenutno u vezi, mogli bi iskusiti više uzbuđenja. Za one slobodne, ovo je povoljno razdoblje za nova poznanstva.

Drugom polovicom listopada Ovnovi bi mogli biti skloniji preuzimati inicijativu u ljubavnim odnosima. To bi moglo dovesti do novih poznanstava i uzbuđenja u vezi

 

Bik

Bikovi će težiti stabilnosti i dubljem povezivanju s partnerom. Ovo je vrijeme za produbljivanje veza i rad na dugoročnim ciljevima.

Bikovi će se osjećati vrlo udobno u svojim ljubavnim odnosima, a osjećaji će biti stabilni i jednostavni  To je povoljno vrijeme za produbljivanje veza.

 

Blizanci

Blizanci će biti vrlo društveni i komunikativni. Mogli bi se susresti s osobama koje dijele njihove interese i strasti.

Blizanci vas sarm moze da donese mnogo toga, što bi moglo rezultirati zanimljivim susretima i ljubavnim razgovorima.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja): Rakovi će biti emocionalno osjetljivi i tražiti duboke i iskrene odnose. Ovo je vrijeme za iskreno izražavanje osjećaja.Rakovi  mogli bi se povezati s nekim na dubljoj razini. Ovo je vrijeme za pažljivo izražavanje svojih osjećaja.

 

Lav

Lavovi će biti privlačni i samopouzdani. Ovo je povoljno razdoblje za izlaske i druženja s ljudima koji ih cijene.Lavovi će zračiti samopouzdanjem, što ih može privući potencijalnim partnerima. Ovo je povoljno vrijeme za izlazak i druženje.

 

Djevica

Djevice će raditi na razumijevanju vlastitih potreba u odnosima. Mogli bi biti skloni analiziranju situacija i traženju načina kako poboljšati komunikaciju s partnerom.Djevice će se usredotočiti na razumijevanje svojih potreba u odnosima , poboljšanje odnosa vam je bitno..

 

Vaga

Vage će težiti ravnoteži i ljubavi. Ovo je povoljno razdoblje za romantične geste i iskazivanje osjećaja prema partneru.Vage vama je ravnoteza veoma bitna Ovo je povoljno vrijeme za izražavanje svojih osjećaja.

 

Škorpion

Škorpioni će biti strastveni i mogli bi iskusiti duboke emocionalne veze. Strast i intenzitet bit će ključni u njihovim odnosima.Škorpioni će biti strastveni i intenzivni u ljubavi. Mogli bi iskusiti duboke emocionalne veze i strastvene trenutke.

 

Strijelac

 

Strijelci će biti otvoreni za nove avanture i iskustva. Mogli bi težiti nekonvencionalnim odnosima i tražiti uzbuđenje.Strijelci će biti avanturistički nastrojeni u ljubavi i mogli bi težiti novim iskustvima i uzbuđenjima.

 

Jarac

Jarci će se usredotočiti na stabilnost i dugoročne veze. Ovo je vrijeme za ozbiljne razgovore o budućnosti.Zelite da pokazete partneru koliko vam znaci ali isto tako i da saznate sta ste vi svom partneru.

 

Vodenjak

Vodenjaci će biti otvoreni za promjene i mogli bi se iznenada zaljubiti. Otvoreni su za nove ljude i ideje.Vodenjaci vasa priroda je ono sto  što bi ih moglo dovesti do zanimljivih iskustava.

 

Ribe

Ribe će osjećati duboku povezanost s drugima i biti vrlo intuitivne. Emocionalna podrška bit će ključna u njihovim odnosima.Ribe će biti osjetljive i intuitivne u ljubavi, a intuicija bi im mogla pomoći u razumijevanju partnera.

Pametno je zapamtiti da su to samo općenite smjernice i da se uvijek treba voditi vlastitim osjećajima i željama u ljubavi. Nema garancija u astrologiji, ali ona može ponuditi uvid u tendencije i energije koje prevladavaju u određenom trenutku.