Do kraja jeseni: Horoskop do 21.decembra je pred vama!

Do kraja jeseni: Horoskop do 21.decembra je pred vama!

12. Oktobra 2023 0 By Dejana

 Sledi jako zanimljiv period za neke znakove zodijaka. Ali, bice i onih kojima nece biti lako!

 

  OVAN

Do kraja jeseni, vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare i znajte da ce cuda biti moguca. Nemojte obecavati mnogo ali uzivajte u onome sto imate.

 

 BIK

Vazno je da ne dizete ruke od onog sto zelite. Sledi vam period kada ce zelje moci da se ostvare. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ostanite ono sto jeste i slusajte glas svog srca. Sve ce biti moguce.

 

 BLIZANCI

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati previse vec uzivajte u onome sto sada imate. Bice ovo trenuci tokom kojih ce i nemoguce biti moguce.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete do kraja jeseni zeleti da se posvetite sebi. Imacete zelju da sebe stavite na prvo mesto i da uzivate u nizu lepih desavanja koja vas cekaju. Ostanite ono sto jeste i uzivajte.

 

 LAV

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Bice ovo period za velika desavanja i za srecu. Neko je spreman da vam bude oslonac u svemu i cini se da cete napokon stici do svog cilja. Ovo ce biti sjajan period.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko iz vase proslosti ko je iskren u svojim namerama da se vrati u vas zivot.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2