HOROSKOP ZA PETAK I SUBOTU! Nekome su zvezde naklonjene vise nego ikada do sada!

HOROSKOP ZA PETAK I SUBOTU! Nekome su zvezde naklonjene vise nego ikada do sada!

12. Oktobra 2023 0 By Lela

Vaga

Drage vage, pred vama je jako lep period. Horoskop za petak i subotu vam porucuje da vam stizu dani ljubavi. Vi cete ova dva dana uzivati u svom emotivnom zivotu i bicete prezadovoljni desavanjima koja vas ocekuju. Oseticete se zaista voljeno.

Skorpija

Drage skorpije, pred vama su dva dana u kojima cete osetiti potrebu da se zahvalite osobama koje su uz vas u svakom momentu. Vi ste od nekih osoba osetili veliku podrsku bas kada vam je to bilo potrebno. Zelite da im stavite do znanja koliko su vam vazni i to je jako lepo od vas.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dva dana u kojima cete shvatiti da jedna osoba nije iskrena prema vama i to ce vas veoma razocarati. Vi ste potpuno drugaciju sliku imali o ovoj osobi i zato ste razocarani. Ne oklevajte da joj kazete u lice da je njena prljava igra otkrivena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, horoskop za petak i subotu vam porucuje da vas ne ocekuju vazna desavanja tokom naredna dva dana. Medjutim, vas u naredna dva dana ocekuje mir koji vam je preko potreban. Uzivacete u tome tokom naredna dva dana.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama su dva dana u kojima cete doziveti neocekivano iznenadjenje. Vi cete saznati da jedna draga osoba koju smatrate prijateljem ustvari zaljubljena u vas. Ovo ce vas zaista zbuniti i iznenaditi.

Ribe

Drage ribe, pred vama su dva dana u kojima cete konacno uspeti da se opustite. Vama je potreban mir i vreme provedeno sa dragim osobama. Upravo to vam donose naredna dva dana.

Stranice: 1 2